De Brasserie Grootestraat 59, het gezelligste grandcafe / restaurant van Almelo, waar lekker en goed eten nog betaalbaar is! Klik - hier - voor meer info.

Picture Box


De Brasserie Grootestraat 59 is gevestigd en vernoemd naar de meest gezellige en drukke winkelstraat in het centrum van Almelo. De Brasserie is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand uit het begin van de zeventiende eeuw. De zaak is sfeervol en warm ingericht.

Overdag is de Brasserie een druk bezochte lunchgelegenheid en 's avonds kan U er heerlijk dineren.

Ook staan wij bekend om onze verse koffie met dagelijks vers en wisselend gebak. Tijdens lunchtijd kan U uw keuze maken uit tientallen vers afgebakken en belegde broodjes, sandwiches, landenstokbroodjes, bagels, enz. Maar ook uit diverse specialiteiten, soepen, uitsmijters , voorgerechten, kinder- en vegetarische gerechten. Tevens serveren wij overdag plateservice, en altijd zijn er de weekschotels voor slechts € 7,50!!!!

Vanaf 16.30 serveren wij heerlijke à la carte diners, ook voor grote groepen. Het restaurantgedeelte heeft een accommodatie voor ruim 90 personen.Voor besloten feesten of diners hebben we ook capaciteit voor 40 tot 60 personen. Indien U dit wenst zal het interieur omgebouwd worden, zodat men een sfeervol en persoonlijk gericht effect krijgt. Ook is er in De Brasserie de mogelijkheid om kinderfeestjes of themafeesten te houden.

Zomers heeft de Brasserie een gezellig terras, waar het dan heerlijk vertoeven is tijdens of na het winkelen, met de heerlijkste creaties van onze ijskaart. Ook doet de Brasserie veel aan bedrijfslunches zowel binnen ons bedrijf als op locatie. Maar wij verzorgen ook al uw catering, koude en warme buffetten, hapjes, salades etc etc. Dit alles geheel naar persoonlijke wens en all-in prijzen.

Bedrijven en verenigingen weten ons ook te vinden voor productpresentaties, workshops, marktonderzoeken, vergaderingen en personeelsfeesten.Hopelijk hebben we U zo een kleine impressie kunnen geven over de activiteiten binnen en buiten de Brasserie, mocht U nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt U altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot ziens in de Brasserie Grootestraat 59, waar U even heerlijk tot rust komt, tijdens of na het winkelen of tijdens een culinair diner.
ma

12.00 u. tot 18.00 u.

di

10.00 u. tot 19.30 u.

wo

10.00 u. tot 19.30 u.

do

10.00 u. tot 21.30 u.

vr

10.00 u. tot 19.30 u.

za

10.00 u. tot 18.00 u.

zo

Gesloten


Brasserie Almelo, Grotestraat 59, 7607 CD Almelo, Tel. 0546 - 852 920