De Brasserie Grootestraat 59, het gezelligste grandcafe / restaurant van Almelo, waar lekker en goed eten nog betaalbaar is! Klik - hier - voor meer info.

Picture Box

In de brasserie is bijna alles mogelijk van een eenvoudige verjaardagsfeest tot luxe bruiloften.

Ons bedrijf is zeer geschikt voor diverse feesten doordat we verschillende ruimten hiervoor beschikbaar hebben.Van kinderfeestjes vanaf 8 personen tot bedrijfsfeesten, jubilea''s etc.. tot 100 personen. Ook ons terras is hiervoor beschikbaar met 60 zitplaatsen. Uiteraard regelen we alles dat bij uw feest hoort van muziek,buffets,animatie,aankleding etc.

Vraag een offerte aan, ''all inclusief'' is ook mogelijk!
Wij stellen deze samen naar uw wensen en mogelijkheden.


 Ook bedrijfen en instellingen weten ons te vinden voor vergaderingen,productpresentaties,
lunches,koffietafels enz. Hiervoor hebben we onlangs de bovenverdieping geheel gerenoveerd. Het is mogelijk deze bovenzaal te
reserveren (met 45 zitplaatsen).


De brasserie beschikt over een gezellig terras voor en naast de zaak.Het is er heerlijk vertoeven na of tijdens een dagje winkelen. Uiteraard kunt U ook lunchen en dineren aan onze royale vierkante terrastafels die we ook voor grotere groepen makkelijk aan elkaar kunnen schuiven.

Sinds kort ook bij de Brasserie High Tea!!!, voor slechts € 7,50 per persoon krijgt u een grote etagiere met allerlei hartige en zoete lekkernijen,uiteraard een grote pot thee met vele theesoorten. De High Tea kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.reserveren is bij grotere groepen wel gewenst.


Het restaurant van de Brasserie" Grootestraat 59" bestaat uit drie gedeelten,waardoor U gezellig met 2 personen kunt lunchen of dineren maar ook met een besloten zakelijk of familiediner apart kunt zitten. De Brasserie heeft ongeveer 100 zitplaatsen, een gezellige bar waar men heerlijk een drankje kan drinken, en een sfeervolle open haard waar U in de donkere dagen heerlijk kunt na borrelen of gewoon een kopje koffie kan drinken en de krant kunt lezen.

We hebben een zeer uitgebreidde kaart voor lunch en diner. Ook voor kinderen hebben we speciale menu's tevens bereiden onze chefs elk seizoen weer speciale gerechten buiten de kaart, deze vind U op de borden in de zaak. Natuurlijk kan U in overleg met onze chef altijd een menu bespreken of aanpassen. Ook op zondag kunt U een Lunch, diner, buffet of besloten feest in de brasserie bespreken, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Minder bekend bij U is waarschijnlijk dat wij ook veel catering ,hapjes, salades en buffetten bereidden en bij U compleet verzorgd leveren.

Maar ook in onze Brasserie worden geregeld kleinere en grotere feestjes en gelegenheden georganiseerd waarbij onze keukenbrigade zich mag uitleven met een prachtig aangekleed en verzorgd buffet.

Ook met catering en buffetten zijn er diverse mogelijkheden vraag er gerust naar.                          Graag tot ziens in onze Brasserie!!!

ma

12.00 u. tot 18.00 u.

di

10.00 u. tot 19.30 u.

wo

10.00 u. tot 19.30 u.

do

10.00 u. tot 21.30 u.

vr

10.00 u. tot 19.30 u.

za

10.00 u. tot 18.00 u.

zo

Gesloten


Brasserie Almelo, Grotestraat 59, 7607 CD Almelo, Tel. 0546 - 852 920